Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Η κοινωνία οφείλει να λειτουργεί με ανατροπές στοχεύοντας σε αυτό που μέχρι και σήμερα ίσως θεωρείται αδύνατο. Αυτή η διαδικασία ανατροπής ανέκαθεν είχε αφορμή ιστορικά, κοινωνικά και οικονομικά γεγονότα.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη θέληση και τη δύναμη να αλλάξει το χθες, αυτό το χθες που το απομάκρυνε από την καθημερινότητα των Πολιτών.

Όλοι εμείς που συνδέσαμε τη φυσική και πνευματική μας παρουσία συμμεριζόμενοι τις ανάγκες των συμπολιτών μας, υπηρετώντας τα κοινά κάτω από την πλατιά δημοκρατική ομπρέλα του κινήματος μας, δηλώνουμε φωναχτά παρόντες. Αποστρέφουμε το βλέμμα από τις καθεστωτικές πρακτικές. Ατενίζουμε το πολιτικό μέλλον της σοσιαλιστικής αριστεράς, συναισθανόμενοι τις αγωνίες των συντρόφων μας.

Στρατευόμαστε στο Δίκτυο Αυτό-οργάνωσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας υλοποιώντας την πρόταση - πρόσκληση του Προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου.

Αποβλέπουμε σε ένα καθαρό κόμμα, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς πρακτικές του παρελθόντος, χωρίς επηρεασμούς από οικονομικά και mediaκά συμφέροντα, και πάντα ταγμένοι στις αρχές που εξυγιαίνουν και εξελίσσουν το πολιτικό μας σύστημα.

Αρωγοί του Πρόεδρου που ο Λαός επέλεξε, στηρίζουμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, τους αγώνες του και τις κατακτήσεις του. Επιδιώκουμε να δώσουμε νέα προοπτική στην κοινωνική δικαιοσύνη, όπου ο πολίτης θα έρθει και πάλι στο κέντρο του πολιτικού γίγνεσθαι. Πεπεισμένοι ότι η δημοκρατία μας αρχίζει ξανά να αποκτά συμμετοχικά χαρακτηριστικά. Πάντα με ελπίδα για την χώρα μας, και για την θέση της μέσα σε έναν κόσμο που ολοένα και περισσότερο «παγκοσμιοποιείται».

«Πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας. Είναι δικό σας. Είναι κτήμα όλων, και όχι ιδιοκτησία παραγόντων», τόνισε ο Πρόεδρος μας, καλώντας τα μέλη και τους φίλους σε αυτό-οργάνωση. «Το πρώτο μήνυμα που μας έστειλε ο λαός, είναι να διατηρήσουμε την ενότητα μας, μέσα από την ανανέωση σε πολιτικές, πρακτικές, αντιλήψεις και σε πρόσωπα», είπε στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο στις 16 του Νοέμβρη

Τασσόμαστε στο πλευρό του ελπιδοφόρου Προέδρου του Κινήματός μας. Δίνουμε δυνατά το παρόν στο νέο αγώνα που δίνεται τώρα για την ευημερία της πατρίδας.

Ελάτε να κάνουμε πράξη το όραμα του, όλοι μαζί. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η συμμετοχή καθενός από εμάς χωριστά αλλά και όλων μαζί θα είναι το πρώτο βήμα για να γυρίσουμε σελίδα και να το καταστήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ.

Τώρα είναι η στιγμή που ο καθένας από εμάς θα παίξει τον δικό του μοναδικό ρόλο για την χάραξη της Νέας Πορείας.

Πρωτοβουλία Νέων Σοσιαλιστών Ρόδου
Γραμματεία
Σταύρος Φλαμπουριάρης - Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Ελένη Λαού – Νίκος Ασβέστης
Για πληροφορίες και εγγραφές :
neoisosialistes@mail.gr - http://neoisosialistes.blogspot.com/
6930775636 - 6946740616

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τον ΡΟΔΟΣυλλέκτη
Περιέχει κείμενα, φωτογραφίες, ανακοινώσεις Συλλόγων και φίλων σχετικά με τα Δωδεκάνησα.
Εάν θέλετε στείλτε μου και εσείς ότι έχει σχέση με τον τόπο μας.


Με τιμή

ΡΟΔΟΣυλλέκτης
http://rokar-rokar.blogspot.com
E-Mail: r49@mail.gr