Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

να μη ξεχάσω :«να απολογηθώ σε τρία χρόνια για το θράσος μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη των φίλων συντρόφων μου»

Τα τελικά αποτελέσματα, ανακοινώθηκαν και οι Νέοι Σοσιαλιστές Ρόδου μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι όχι γιατί τα πήγαμε καλά, αλλά γιατί η συμμετοχή, το κλίμα αλλά και οι επιλογές των μελών και φίλων δείχνει ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ είναι συνειδητοποιημένη ως προς το τι ζητά από το κίνημα μας, που δεν είναι τίποτα άλλο από : «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΑΓΩΝΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΛΛΑΓΗ».

Και προς ενημέρωση των φίλων που είναι μακριά από τα Δωδεκάνησα :

Στη Νομαρχιακή από τις τέσσερις Νέοσοσιαλίστριες που συμμετείχαν (πρε αξά που πήαν οι άντρες), εκλέχθηκαν οι τρεις (Αρχοντούλα, Τσαμπίκα, Φωτεινή) … με άνεση, ενώ η Άννα μας είναι η πρώτη επιλαχούσα. Στη τοπική της Ιαλυσού συμμετείχε η Αιμιλία που εκλέχθηκε μάλιστα δεύτερη σε ψήφους καθώς και στην τοπική του δήμου Αρχαγγέλου η Τσαμπίκα . Τέλος στη τοπική της Ρόδου είχαμε δυο συμμετέχοντες (νάντοι και οι άντρες). Πρώτος με πολύ – πολύ διαφορά ο Νίκος (δώσε και σε μένα μπάρμπα) και τέταρτος ο Αντώνης, πλήρης επιτυχία κι εδώ.

Τέλος στη μεγάλη ανατροπή για τη θέση του γραμματέα της τοπικής της Ρόδου, δε τα καταφέραμε. Απέναντι σε έναν άξιο, έμπειρο, με μεγάλο βιογραφικό και με τη ταμπέλα του «καλού παιδιού» (γιατί είναι) τον Μανώλη τον Γλυνό, ο chief ο Σταύρος προσπάθησε αλλά δε τα κατάφερε. Δε πειράζει όμως Σταύρο, σε κρατάμε για άλλα (χωρίς ασυμβίβαστα, κάποιοι μπορεί να χάσουν και τον ύπνο τους…).

Σε όσους φίλους συμμετείχαν στη διαδικασία (6.000 στο νότιο συγκρότημα του νομού – απίστευτο) τους ευχαριστούμε, (περί τους 2.000 που μας τίμησαν με ένα έως έξι σταυρούς, τους ευχαριστούμε λίγο παραπάνω – ανθρώπινο δεν είναι ?).

… Α! να μη ξεχάσω : «να απολογηθώ σε τρία χρόνια για το θράσος μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη των φίλων συντρόφων μου»

Πρωτοβουλία Νέων Σοσιαλιστών Ρόδου

neoisosialistes@mail.gr - http://neoisosialistes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: